Rusija možda uvede ograničenje na uvoz voća iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Nas odnos sa Rusijom kao los brak izmedju jakog i bahatog i ponizne i zaljubljene osobe:sto je vise kinji i ponizava,druga strana cuti,trpi i ubedjuje sebe i svoju decu da tako treba.
    Jesmo li zaista tolike budale ili mazohisti kojima treba strucna pomoc?
    Ili sve to radimo zarad gomile krsa od zastarelog oruzja i orudja za koje placamo besmisleno mnogo kao i za naftne derivate?

    1. Било би добро да се мало више бавите чињеницама. За разлику од Србије, у Русији је још увек задржан систем контроле хране иѕ совјетских времена. Према томе у оваквим ситуацијама иде се документ на документ, имамо ли ми такав документ ? Немамо ! Зашто немамо, зато јер смо друштво „лако ћемо“. Е то не може, бар не тамо. Гомилу крша од наоружања можете купити где хоћете, нико нас „не бије по ушима“ Ства је једино у цени, хоћете ли исти такав крш купити од Израелаца, као Хрвати, или до Руса, као ми. „Колико пара, толико и музике“.

  2. Tako se ne mozemo menjati,kako bi bilo da ja vama dam jedno imam I necu a vi meni…ili trulo voce za polovne avione.
    Tante za kukuriku a kukuriku nema.

    1. Verujem u bratsku Rusiju jel da njih ne bese i njihove pomoci 2003 mi bi bili EU sada, Narod zna da su nam oni pomogli da se vrati komunizam u Srbiju i na vlast se vrate patriote .Kada bi na vlast dosao Kostunica da nije bilo bratske pomoci a da ne govorim o Slobinom ratnom potparolu i ministru informisanja. Rusi ce uvoziti Fijat 500 i nase voce i povrce sacekajte malo dok ispumpaju svu nasu naftu i gas dok se zaimaju malo.

  3. Је л’ верује неко да је воће икада заиста било „заражено“?

  4. Pre par dana, priča mi poznanik (profesionalni vozač), da redovno vidja na carini u Novom Sadu, kamione sa voćem iz Poljske… zamene se papiri i odlaze u Rusiju…

  5. Znaci ‘RUPA’ ne moze da se zakrpi samo sa ‘africkom kugom’ mora malo da se uzme i od izvoza sljiva i breskvi u Rusiju. Harac, koji ce definitivno ugasiti poljoprivrednu proizvodnju
    U Srbiji.

  6. Kad premijerka ide na raport kod ruskog ambasadora zbog“zarazenog voca“?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.