Samostalni sindikat Zastava oružje zapretio protestom ispred Ministarstva

Ostavite komentar


  1. Odlicno,od radnickih para ce da plate autobuse,sendvic i vodu,neko ce da se zarazi i jos ce da ih kazne za veca okupljanja,svaka cast organizatorima

    1. Koliko ti je Ilicu Mladen platio za 8.martovske cvetice. Prazna kasa. Pa samo ga jos Ilic i Sneza Vasiljevic vole. Dao im mnogo para omogucio da rade sve i svasta, biju zaposlene a za uzvrat tolerisu sto Petkovica nikada u fabrici nema a pravi troskove od preko 30000eura na godisnjem nivou. Bruka i sramota. Ej radnici vidite li i ovu mafijasku stranu medalje koju Petkovic i Ilic provode u fabrici. Sramota

  2. A iz cijeg ugla pristizu ovi podaci. Ima li ova fabrika Mladena Petkovica za direktora ili je i on deo sindikata i daje lazne informacije. Takav je bio i u Krusiku. Pa ko je odgovoran za stanje Petkovic ili nadzorni odbor. Ajde vise i vi budite malo realni.

  3. Pa ko je ovde odgovoran za stanje. Direktor Petkovic retko vidjen direktor po pojavljivanju u fabrici ili nadzorni odbor?
    Da li su ove informacije tacne a nisu i mogu se proveriti. Petkovic je Krusik demolirao a sada preko Ilica rusi i Zastavu. Sve ovo su teske neistine sa ciljem da se zaposleni uplase. 2018.je poznata godina kada je Ilic prodao oruzare pobegao sa strajka a narodu posle odbijali dane kao godisnji odmor. Veruje li jos neko vise Mladenu Petkovicu i Ilicu koji mu iz kabineta ne izlazi?

  4. Zar ova glupa Srbija ne vidi da se sve uništava da pripadamo a sve se svodi na mali protest nekolicine radnika? NATO ne želi „domaće“ posebno oružje. Mora da se kupi a ne proizvodi. Sve što ova vlast radi radi za Ameriku i svoje džepove. Narod slep kod očiju ali i ispranog mozga koji služi da ne se* re po dvorištu jer nema ko da čisti go* na.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.