Šapčani traže auto-put do Rume

Najvažnije teme su izgradnja auto-puta i dalji razvoj industrijske zone. Ovaj putni pravac umnogome bi doprineo celokupnom razvoju regiona kao i većoj privrednoj saradnji sa BiH
Gradonačelnik Nebojša Zelenović predočio razvojne programe novoj vladi

Ostavite komentar


  1. Potrcko Dusana Petrovica, Zelenovic i njegova partija, vladaju u Sapcu od 99.te i mogli su 100 puta napraviti taj autoput, da nisu krali sve sto moze da ukrade.

  2. Sta bi tek uradili da doje gospodin milimetar i Birma legenda ajoj gde bi nam bio kraj .
    Ovi su losi a tek kad bi gore navedeni dosli lagano i ljudi od 80 g da spakuju kofere pa da odu negde napolja pa makar i u Bosnu!!!

  3. Savo, Savo… Često na netu viđam glupe komentare, ali ovako glup odavno nisam video. Izgradnja autoputa je velika stvar i za državu a ne jedan grad. Imaš li predstavu to košta? Mnogo više nego što ijedan grad može da plati. A, između ostalog, cela trasa budućeg autoputa je na teritoriji opštine Ruma. Šabac ne može da pravi puteve na teritoriji druge opštine. Zašto Ruma nije napravila taj put – oni nemaju ni Petrovića ni Zelenovića?

  4. @Valter Pa sto ne napravise taj auotput do 2012.? Tad su demokrate vladale i u Sapcu i u republici, i nista ih nije sprecavalo. Tada nije trebao autoput ili nije bilo para od onih silnih privatizacija ili su imali neka preca posla? Ako ovi nepismeni, naprave taj autoput, Zelenovic i Petrovic i cela njihova lopovska druzina, treba da se poubijaju na onom debilnom roze trgu.

  5. Šapcčani traže da korumpirani šabački finkcioneri idu u zarvor, al““ džaba.

Ostavite komentar


Ekonomija

generalštab 2024

Projekat „Generalštab“: Tri čoveka, dva potpisa, jedna fotografija i kratka vest

Sada i zvanično: zgrada Generalštaba ide u ruke Trampovog zeta Džareda Kušnera. Ugovor o revitalizaciji tog objekta potpisan je u Vladi Srbije, ali ispod radara javnosti, uz brojne nejasnoće, iako je nadležni ministar Goran Vesić obećao punu transparentnost. Ekološki ustanak poziva građane, ali čak i pripadnike Vojske Srbije, da ne dozvole rušenje i pretvaranje Generalštaba u ekskluzivan hotel.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.