Šapić o novinama u gradskom prevozu: Koliko će tačno koštati karta i kako će se kupovati?

Ostavite komentar


  1. da rođeni BG vrate RB Kolubari Lazarevac višedecenijsko finansiranje GSPa. Šta mi imamo od toga, osim pljačke. Bodljikavo žice oko BG, niko parazite neće.

  2. On nije pri čistoj, koj će meni karta za ceo dan ako idem od prokopa do kliničkog i ne vraćam se. Drugo: dođem iz provincije, nemam pametni telefon a hoću da imam kartu i šta ja da radim. Totalni idiotluk. Još jedno pitanje, da li su BELI komunalni milicajci ili ridžovani?

  3. Sapicu nemaju svi mobilner telefone, drugo ljudi koji dolaze iz unutrasnjosti treba da jure po gradu da bi kupili kartu mislim stvarno glupost

  4. Dakle, karta koju sam do sada placala 90 dinara, najvise 180 ako mi treba i nakon 90 minuta, sada placam 200 dinara. Okkkkkkkkk

  5. Svasta.Nemaju svi telefone i ima mnogo nas koji se voze par stanica.Pozabavite se prvo masom onih koji uopste ne placaju karte.

  6. Super, i sad do pijace treba da platim 200 dinara umesto 90, kao da se vozim ceo dan a ne idem jednu stanicu.
    I kome pada na pamet da ukida karte na kioscima, sad moram leti da teglim telefoncinu kad hocu do poste a ako ga zaboravim – peske do GSPa da kupim kartu. Briljantin.

  7. Gospodinu nedostaje kućno vaspitanje. Bez toga ne smeš da budeš gradonačelnik Beograda.

    O temi ima mnogo toga da se diskutuje.

  8. Znači najviše se isplati uzimati ovu četvoromesečnu kartu. Koliki li je sad za studente mesečna?

  9. Pokusavam da shvatim koja karta koliko kosta ali mi ne uspeva. I o tome glasaju oni koji javni prevoz ne koriste

  10. Ovaj gradonacelnik je totalni ludak narod hleba da jede a on glumi sa cenama u prevozu

  11. Skuplja dara nego mera, znaci moramo da nadoknadimo kaznu koju ce grad da plati zbog raskida ugovora. Svi pricali o skupim kartama a ovo sada bice jos skuplje bravo Sapicu, masala. Ziveli

  12. Kakva glupost. Šta je sa onima koji koriste dnevno koriste prevoz samo u jednom pravcu tj.jednu vožnju? Znači moraju da kupe celodnevnu kartu po ceni od 200 din?

  13. A oće li ,u slučaju da padne sneg, očistiti ulice da autobusi saobraćaju punom trasom?

  14. Pa da li je normalno da platim 200 din za dve stanice…sta nije u redu sa vama…i posle nece niko da plati kartu,pa naravno kada moram da kupim celodnevnu koja mi ne treba…svasta…

  15. Dali i mi preko 65 godina iz unutrašnjosti možemo besplatno da koristimo gradski prevoz u Beogradu, mislio sam preko 65 godina starosti!

  16. Vozim se GSP-om i meni ovo ništa nije jasno.. Potrošim 90 din a retko 180 din..A 200 din je mnogo. Plus mi nije jasno ove uplate za karte. Kakav komplikovan i nikakav gradonačelnik takakav će biti i grad.Sve gori i u haosu!

  17. Smatram da trebaju da se placaju karte ali postoji toliko jednostavnijih i boljih resenja nego ovo koje je najgluplje koje sam u svom zivotu cula.

  18. Baka koja odlazi da čuva unuke treba da plati 30 000 din mesečnu kartu???

  19. Sapic se ponaša ko slon u izlogu. Napravio je haos sa pizivnim centrom 11011 koji je navodno objedinio sve službe. Čeka se na poziv i na kraju vam skinu pare. Lopovluk . Ovo sto sada uvodi ni on sam ne razume. Vesicu vrati se sve ti je oprošteno.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.