Šarović i Ljajić: Bojkot CEFTA-e dok Kosovo ne ukine takse

Ostavite komentar


  1. moze dase ukine to 10 i da se lobira kod veqe firme da ne kupuju u serbiju i bosnu i to dok ne priznate kosovo vi zaradite na kosovo a lobirate protiv nezaviznosti kosovo seqate sportiste niste dopustile da garuju u serbiju to vishe ne ide kad bacas hleb hleb qete dobiti kad bacate kamen i kamen qete dobijati
    to je samo poqetak

  2. Ako albanska „drzava kosova“ nije u stanju da postuje pravila jedne od retkih organozacija gde je clanica, kako ocekivati da se ponasa civilizovano u mnogo ozbiljnijim organizacijama? Kakva je to svest kada se uprkos pravilima, samoinicijativno uvodi carina i namecu izmisljena pravila.? Ovakvo ponasanje je pokazatelj da clanstvo u organizacijama nije u funkciji saradnje, smirivanja situacije, navikavanja na demokratsko i civilizovano ponasanje nego samo i iskljucivo kao potpora prizemne, nacional-sovinisticke politike Albanaca. To vazi za CEFTA-u, a mnogo gore bi bilo eventualno clanstvo u UNESCO-u ili INTERPOLU .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.