SBB: Država nam zabranjuje da postavljamo kablovske mreže po Srbiji

Ostavite komentar


      1. Tu informaciju da SBB ne plaća porez mora da si dobio od poštenjačine vesića i sl., a srbine?

        1. Isto kao sto si ti 100% siguran da oni placaju porez u Srbiji. Bolje pitaj zaposlene u SBB koliko im je topli obrok dali im je placne nocni rad i rad vikendom. SBB mu trenutno dodje kao manje zlo od Telekom ali je i dalje zlo.

        2. Koristimo total TV preko SBB. Nema boljeg operatera i bolje ponude u Srbiji. Nema prekida, nema problema nikakvih. Serviseri dolaze ma vreme u slucaju da trebaju. Dok komsije moje sto imaji MTS stalno neki problemi, nema signal, prekidi, serviseri se cekaju dugo. Ne vezano za politiku sto se ovde polemise. SBB je trenutno najbolja opcija u srbiji i po ceni i po kvalitetu.

        3. Pogledajte ogledalo firme SBB i bice vam sve jasno koliko su dobri i kolika je plata, u zgradi se placa odrzavanje zgrade ali SBB nama ne placa postavljanje njihove instalacije po hodniku zgrade.

      2. Treba ih zatvoriti. Šest dana je procenjeno vreme radova na „unapređenju mreže“, a tih 6 dana ostavili su korisnike celog naselja bez interneta i fiksne telefonije. Nigde, ni pre, ni u toku radova nisu objavili nikakvo obaveštenje korisnicima. Oni koji posluju preko interneta mogu samo da sanjaju o nadoknadi. SBB je jedna od najbahatijih kompanija u Srbiji, a predstavljaju se kao žrtve režima. Bolje bi bilo da se malo više posvete korisničkom zadovoljstvu.

  1. Telekom nam je raskopao trotoar unistio fasadu bez icije saglasnosti. Bahato rade sta pozele. Raskopali su u Spasenovicevoj ulici u Zarkovu Bg.

    1. Ja sam upravnik u zgradama na Vidikovcu. Od mene su trazili Saglasnost za svaku zgradu, ovo sto pricate nije istina …

  2. kod mene u zgradi svi napustili telekom, doduše većina zbog sport kluba ali nije mali broj ni onih koji su to uradili zbog vesti na N1. Podrška SBB, držte se na sve načine će vas sprečavati da se širite jer čak i njihovi glasači nisu mutavi i oni isto žele da imaju N1 i gledaju realne vesti.

    1. Dajes podrsku firmi koja izbegava da plati porez u Srbiji ? Porez na dobit bi trebao da im bude u milijardama, a oni kao prikazuju da rede u minusu i tako izbegavaju da plate porez …

  3. Ja koristim MTS ali je u njihovom paketu preko 40 pinkovih kanala ,ni jedan ne mogu da smisli. a kamo li 40 kanala iza kojih stoje mašine.
    Tražim od MTS da uključi N1 I NovaS tako bi umanjila nezadovoljstvo građana inače je moja odluka jasna da ne želim da gledam mrak mogu da se isključi ali čekam na razum ,ako ga u opšte ima među ostrašćeni vladinom bandom.

  4. I SBB je otimao od manjih operatera i razvijao mrezu ,….Karma dosla po svoje.
    Da ne ulazim u detalje ko je vlasnik i koliko dela ,…

    1. Daleko bilo da sam na strani MTS i kriminalne drzavne strukture, ali ovo za karmu se slazem 100% … ona zna da bude takva ku..a od koje se ni najjaci ne izvuku, ovoga puta SBB. Pored toga sto ste naveli za otimanje od manjih firmi i stvaranje korporacije, nisu im ni cene na nivou zdravog razuma, ne znam sta su oni umislili da je ovo Velika Britanija? Pozdrav.

      1. Oćeš reci Balkanska pravila?
        Imperija gde sunce ne zalazi. I ni jednoj zemlji nije loše.

  5. Tužiti državu što pre na inostranim sudovima, a domaće institucije nadležnim sudovima kod nas. Kad tad će doći na naplatu. Nemam telekom a ne smem ni da pomislim da imam 40 pink kanala. Užas

  6. Dve godine sam plaćala box3 i nisam imala wefe u stanu sem u sobi sa stanicom, nisu mogli da mi instaliraju drugi tv jer treba 13m kabla a oni samo do 5m instaliraju :O, a i to bih morala dodatno da plaćam. SBB je sve URADIO PERFEKTNO, čisto, bez nerviranja loma, poštovao sve moje zahteve…..MTS ima PERFEKTAN mobilni net i to koristim godinama….SBB se pokazao SUPER u svakom pogledu.

  7. Ovo je velika greška AV-a i njegovih klonova. Gurnuli su prst u oko američkom kapitalu, a to nije isto kao kad to rade svima nama u Srbiji, što cinični Zapad prati bez reči…

  8. Pratim SBB EON preko interneta tako da kada nema kablova može i na taj način. Savršeno funkcioniše.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.