Sedam miliona dinara za razvoj poljoprivrede

Opština Boljevac i ove godine nastavlja strategiju podsticaja u agraru

Ostavite komentar


  1. Subvencije pruzaju velike mogucnosti poljoprivrednicima da svoju proizvodnju unaprede i poboljsaju.

  2. Izuzetno su vazni podsticaji u ruralnim,retko naseljenim krajevima,koji imaju predispozicije za poljo.proizvodnju.

  3. Poljoprivrednici usred ovih reformi često ostaju zaboravljeni ali dobro je da ima lokalnih samouprava koji brinu na njih.

  4. I druge male opštine treba da se ugledaju na opštinu Boljevac i da odvajaju sredstva za poljoprivredu. Uvek ima ljudi kojima bi pomoć dobro došla i poboljšala im proizvodnju.

  5. Poljoprivreda je vazna grana privrede,nasa zemlja ima velike potencijalne i to za enorman rast poljorivrede,subvencionisanje poljoprivrednih proizvodjaca podstaknuce druge,narocito mlade ljude da se bave poljoprivredom.

  6. Poljoprivrednici i poljoprivreda su dugo bili zanemareni! Subvencije su pravi potez i podstrek poljoprivrednicima za dalji rad i razvoj.

  7. Nedostaju subvencije države po hektaru i regres za dizel gorivo kao u svim normalnim zemljama! Čudi me da nikome ne smeta to što vlast u Srbiji ignoriše zahteve poljoprivrednika, već nedavno ministar poljoprivrede kaže da oni razmatraju tu mogućnost! Proći će im mandat u razmatranju!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.