Ševarlić: Dugoročan zakup dobar samo voćarima i vinogradarima

O zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta

Ostavite komentar


  1. Pored ove analize gos. Sevarlica,ja bi pitao ko su ti ljudi koji visokim ponudama uzimaju zemljiste u zakup.Da to nisu mladi seoski zemljoradnici koji nisu clanovi SNSa,koji su ostali na malim imanjima svojih predaka i u ovakvim licitacijama nemaju sanse da se izbore za 5-10 ha.Drugo sto gos.Sevarlic nije spomenuo,zemljiste se izdaje u zakup i na 30 godina.Politika ove vlasti je da unisti male poljprivrednikd,koje upucuje na fabrike stranih investitora gde ce raditi za 250-300 evra.Umesto da se zemljiste daje ravnomerno gde ce biti obuhvaceni zitelji sela,mladi i skolovani ljudi,.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.