Simbolično otvorena kancelarija DFC-a u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Dakle Joksimoviceva se oprostila od EU i preuzela SAD a dodali joj funkciju! Opasnose udaljavamo od EU koja se sve vise udaljava od SAD! Nismo mi u Severnoj Americi nego u Evropi! Stalni zaokreti nikada nisu dobri!

  2. Koliko halabuke oko te organizacije, koja u stvari nema nikakvu istoriju, a za kredibilitet će se tek videti.
    Može se ispostaviti da je u pitanju još jedno prodavanje magle, Tramp Vučiću, a ovaj narodu.

  3. Isto tako „simbolično“ nisu priznali Kosovo, ušli u NATO, izdali narod, okrenuli leđa Rusiji, povezali se sa Velikom Albanijom ( mini Šengen) , samo simbolično švercovali oružje, presipali iz šupljeg u prazno pa slučajno simbolično svi napunili džepove. Mi smo ipak samo simbolična država Srbija.

  4. Premijerka Srbije Ana Brnabić odavno nije Premijerka, Ministarka za evropske integracije i koordinaciju razvojne pomoći Srbije Jadranka Joksimović odavno nije ministarka i obe vise cak ni u tehnickom mandatu! Kakve su ovo sablazni koje svi mediji u Srbiji podrzavaju , kakva su ovo foliranja nezakonitih aktivnosti i nezakonitih odluka kao da se nista pod milim Bogom nije dogodilo ?! Ljudi da li ste vi svi vise normalni u Srbiji ili izgleda kao da vam sipaju nesto u vodu. Nemojte cenzurisati ako stvarno moze.Kad god kazem nesto relevantno i istinito nestanu volsebno i komentar i citav clanak !

  5. Bas je lepo sto je DFC otvorio prestavnistvo u Beogradu, volela bih da radim u tom prestavnistvu zavrsila sam ekonomski fakultet i master na istom univerzitetu govorim engleski i imam pored Srpskog i canadsko drzavljanstvo.Pozdrav Jovana Djordjevic

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.