Sindikati penzionisanih vojnih lica: Vestima o povećanju penzija vodi se kampanja za izbore

Ostavite komentar


  1. I kada sve saberemo , sve Vučićeve krade, srozavanje
    životnog standarda, suprotstavljene dve Srbije jedne pametne i normalne i druge Vučićeve koje to nisu itd, možemo da zahvalimo EU, koja mu sve gleda kroz prste za ulog Kosovo.
    A šta kada Kosovo odr iz Srbije, daj Bože što pre , jer Kosovo i Vučić imaju cenu koju ne zaslužuju .
    Konačno poruka EU“Sram vas bilo za sve nedaće gradjana Srbije“.

    1. Ma ne ide EU unaokolo i resava tudje probleme, svako mora sam da se izbori za svoja prava i slobodu….

    2. E pa sad vam je EU kriva ( stratedija “ svi nas mrze : siptari , ustase , balije ,majmuni i liliputanci ) a vi dalje i , tvrdoglavo dalje , glasate za ovu sektu ili ne izlazite na glasacka mesta , gledajuci Rts , ( bujketove zute dnevnike ) ili Pink ( izmisljotine , lazi , polu istine i prostakluk ) nerazmisljajuci svojom glavom boze …boze
      EU ne zeli da primi , jos jedan zooloski vrt ( teritorija sa prepuno majmuna i krdo ovaca sto masu zastavicama ) , u svoje drustvo sa kojima deli odredjene vrednosti. Ispunite 35 trazenih poglavlja ( da prevedem : ne samo otvaranja… zatvorite i primenjuj te svih 35 )
      EU boli Sebastijan K. za KIM i to stanovnistvo , dokaz : tvrd vizni rezim ( da prevedem : sto manje , sto redje i sto dalje od EU
      Sami , zvanicno , molite za integraciju u EU … a realno idete u EU preko Ruskih stepa “ rikvercom , rashodovanim ruskim oruzjem 60 – ih godina

    3. Ko više mođe da veruje ovom lažovu? On izgleda ne laže samo kada spava, a s obzirom da malo spava, nema vremena, onda ima više vremena da laže i laže. Penzije su povećane krajem 2017. za 5%. On laže da je povećao penzije za 11,3%, tu računa ukidanje otimačinu penzije u povećanju. Već dve godine penzije realno samo padaju, jedino ispod prosečnih penzija je uvećao do kraja godine za 5%. Penzije u njegovoj totalitarnoj vladavini penzije su porasle za 7,53%, a troškovi za više od 25%. To je istina!

  2. Sem vojnih penzionera i njihovog udruženja, gde su ostala udruženja penzionera da štite prava svojih članova i da im objasne ove navlakuše predsednika Srbije? Dobro nam to objasni Goran Marković onomad, verujte svojim očima! (Sve ostalo je lažna priča).

  3. Vojna lica su bas zaduzila ovu drzavu.Deca su nam ginula dok su oni zurili da sklone svoju imovinu i porodice.Pa nemojte da prihvatite povisicu penzije ,vama je uvek malo i sve vam nesto pripada. Pa dosta vise aman.

    1. Ti se očigledno baviš onim što ne razumeš, a ima vas takvih sve više. Kada stigneš do penzije samo će ti se kasti.

      1. Slobodane, prijatan sendvic. Radis vredno i SNS centrala ce znati da ti se oduzi. Bravo!

  4. Strasna je diskriminacija starih, a narocito onog obrazovanog dela !Mislim da je izracunato da ce se tako izgubiti manje glasaca ! Mene su izgubili zauvek, a i oni ce ostariti i shvatiti o cemu govorim !

  5. Dok država plaća pevaljke da dreče po trgovima za enormne sume ,skupljajući šuplje glave sendvičarenjem o penzijama je glupo raspravljati .Sve što penzioneri ,,dobiju,,uzme im se na odvodnjavanje,porez,struju,tehnički pregled,zubare,skupe lekove,izmišljenu tv predplatu,najskuplje gorivo,zamenu tablica i saobraćajnih do toga da je grobno mesto na Bežaniji dostiglo 460.000 dinara…….

  6. Nije toliko baš loše vojnim penzionerima…Moj otac prima ,npr, penziju 55 godina!!!
    Nije uopšte mala.
    Ako je dočekam,kao d.i.građ. sa dve licence,izračunao sam,imaću max.25-30.000RSD,a pukovnik spomeničar… koliko!?
    Jednom mi je rekao da za penziju ,otprilike,može da kupi 7-8(!) bojlera od 80 l !!!Pobliže ne znam,od pre 40 god ne živimo u zajednici…

    1. Pričati o pojedincu sa kojim ne kontaktiraš 40 godina,nije za pohvalu
      ako ti je otac.Porediti nas koji provedosmo na Kosovu od 80 do 90,potom redom do bombardovanja 99.god .Sada mi ti isti zaslužni za svu tu istoriju dele milostinju kršeći zakon.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.