Siniša Mali reagovao na pisanje Danasa: Koliko meseci prema ministru finansija imaju dve godine?

Ostavite komentar


  1. kakav stručnjak,mali koga breee farbaš dinkić te učio,lopovi jadni i bedni,ovaj narod je u teškom problemu,do kad.

  2. Cuo sam da u Slovackoj dve godine imaju vise od 24 meseca. Zato je gsn Mali tamo nedavno “doktorirao”.

  3. Zasto uopste prenosite takve nebuloze, ljudi koji nemaju nikakvih skrupula u decenijskoj kradji gradjana nase zemlje?

  4. Nakon izjave Siniše mizernog u vezi otvaranja fabrike, novinarka je rekla da u ugovoru piše drugačije. Isti je rekao: „Zar Vi više verujete ugovoru nego meni?!“

  5. sta znaju ovi „strucnjaci“ sto kritikuju Malog i Vucica. Pa zar nije Mali Doktor nauka? Ali za svaki slucaj Dr. Mali treba to da pokaze i na Vucicevoj Tabli.

  6. 2012 bila 200 evra sad 400. Cene na sve više od duplo veće. I šta je tu poraslo?? Ništa čak im je kupovna moć slabija za 10-15%. Jedino kad se kaže 200 i 400 nije isto ovo je kao duplo više.

  7. Otišao sam u penziju u septembru 2020. Ako mi se penzija u oktobru 2023 dodatno uveca za 5,5% onda će posle 3 godine biti veca za 44.04%. Kakav je to doktor sa dva doktorata koji ne zna matematiku i još je usput ministar finansija.

  8. Ministar Mali je tačno izračunao povećanje od januara 2022. do januara 2024.
    Problem je samo što će penzije iz januara 2024. i sa tolikim povećanjem biti realno manje od penzija s kraja 2012. godine.

  9. Doktor ima problema sa matematikom zato mi svi a pogotovo penzioneri i zivimo zlatno doba i nemozemo se pristojno ni prehraniti kad platimo racune gde su penzioneri najbolje platise

  10. Izgleda da je ministar „pakovao“ povecanje penzija isto kao i naucne inovacije u doktorat.

  11. Verovaću samo ako se napravi uporedna tabela cena proizvoda iz one famozne „potrošačke korpe“, za koju sada trenutno treba 98.000,00 dinara (bez komunalija, odeće i obuće, letovanja, banje, lekova…) i fingiranih podataka za prosečnu /minimalnu zaradu…

  12. 24 mu ne pominjite….podsećaju ga na 24 stana u Bugarskoj!

  13. Pa ti stručnjaci ne znaju ni da falsifikuju doktorat i zato nisu ministri i zato ne znaju ništa niti ih voli nepomenik !!!

  14. Tuca oko penzionerskog ispranog mozga traje godinama, ostali ih ne zanimaju jer je to jedino glasacko telo koje i kada losije zivi veruje pinkoviziji da mu je bolje. Sto se mene tice, nezalim ih ni malo, dobili su sta su zasluzili. Zao mi je nasih penzija koje ce ovi da pojedu a i cem vrcati dugove, lisih odluga drugova penzionera i njihovog preCednika. Jadna je ova zemlja u kojoj politicka volja i sva SNS nedela imaju uporiste u penzionerima. Pa vidite na sta ima stranka lici, PUPS!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.