Slaba podrška predlogu poslodavaca za pomoć privredi

Ostavite komentar


  1. Zasto advokata nema na spisku zanimanja za eko takse, a tamo su recimo svi oblici programera – pa da li je moguce da i bez trunke razmisljanja ne mozemo doci do zakljucka da advokati cak i od njih vishe zagadjuju?
    Ili zasto su autoprevoznici u delu sa malim uticajem na zagadjenje?

    Pa da li je to normalno?

  2. ove mere su samo kap vode.. za poslodavce malih preduzeca a za turisticki sektor nikakve..podignite pdv na hranu za 3% a smanjite pdv na turizam na 8% na prevoze 8% smanjite akcize na naftu i ujedno smanjite cene nafte..povecajte stimulacije u poljoprivredi i donesite nacionalni plan na barem 30 god u pogledu javnih radova.. stimulirajte deo privrede koja lancano uposljava kao sto je industrija,projekti proizvodnje sa domacim komponentama..IT SEKTOR .. SMANJITE administrativnu drzavu troskove vojske parazitske budzete i burazerski pristup drzavi..izgradite institucije ne na prisili vec na logici koja vec postoji u naprednim drzavama.. ulozite dugorocno u eko sisteme jer se kroz turizam i zdravlje ljudi brzo vraca..kad vec za zdravstvo odose tolike pare uvedite i profesionalne bolnice i zdravstvene ustanove sa hotelima..i prestanite da zaj.. narod sa tzv pregovorima i sa Kosovom i sa EVROPSKOM UNIJOM..pokusajte da se vrati poverenje u drzavu…nemaju je cak ni clanovi9 SPS a

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.