Slučaj Mitilineos: Na kamate Srbija plaća preko 200.000 dolara

Ostavite komentar


  1. Ovim SRS/SPS (da, jer je SNS=SRS) obmanjivačima, lažovima, i šta sve još jesu, za sve što su uništili još devedesetih, krivi su, i dalje -ŽUTI. Mada Srblji nemaju naviku da dobro pamte, zapamtili su, valjda, da je bio i 5. oktobar 2000. godine.

  2. Samo 200.000? Kod spora sa Sever l-jug autoput (Alpina/Porr) platili smo kanatu od 4 miliona. Šta je 200.000 kamata…

  3. Pored takvih "stručnjaka" nije ni čudo. Vujović uništio Ukrajinsku ekonomiju, dobio zadatak da isto uradi i nama, a o guvernerki, tek se nema šta reći dodati. Radikalka na anabolicima. Uglavnom, samo vi polupismeni i nepismeni narode glasajte za iste, isto će i da vam bude.

  4. Pa Spaskovski je bio direktor i devedesetih i danas, Zanš onu izreku "Ne pitaj me za prvi milion a sve ostalo ću ti reći". Pa čovk sa Dinkićem iz leđa i Vučićem ispred sebe pljačka li pljačka a mi plaćamo

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.