SNS-u veliki popust od Pošte Srbije za Vučićevo pismo penzionerima: Predsednički predizborni dopis imao prednost među poštarima

Ostavite komentar


  1. PENZIONERI STAVITE PRST NA ČELU!

    Pismo zahvalnosti Aleksandra Vučića, kao građanina, a ne predsednika. Ova njegova suluda zahvalnost je bacanje pepela u oči penzionera. Naime on veliča da je digao Srbiju do nebesa neljudski otetim penzijama (oko 800 miliona evrа), a zaboravio je da je državu dodatno zadužio za dvadeset milijardi evra. On se hvali da je penzija rasla, a rašće intenzivnije. Naveo je da je penzija 2012. godine iznosila u proseku 202 evra, a nije naveo da je prosečna penzija tada bila 60,50% tadašnje neto prosečne plate, a sada prosečna penzija iznosi 37.786 dinara (322,46 evra) i veća je u odnosu na 2012. godine za 150,945%, a iznosi 43,88% od prosečne neto plate. Prosečna neto plata u avgustu ove godine iznosi 86.112 dinara i veća je za 208,116% od prosečne plate 2012. godine. Uz pomoć tutora MMF prosečna penzija u vreme vladavine SNS pala je za realnih 37,88% u odnosu na rast prosečne plate i to je stvarno osiromašenje penzije, a vlasti mogu da lažu do mile volje. Problem je kod penzionera koji slepo veruju vlastima i slepo glasaju za njih, a ne vide svoju bedu. Iz ovoga proizilazi da penzioneri dobro razmisle da li da podrže SNS na izborima ili da izaberu drugog favorita i vrate pismo „zahvalnosti“. Umesto što je Vučić platio 39 miliona dinara Pošti za dostavljanje pisma zahvalnosti penzionerima, mogao je da obskrbi najbednije penzionere tim parama.

  2. То су поштари џабе носили као и много пута досад.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.