Spasio sam Univerzijadu, a odmah smenio Jasnića

*Jasnićevi tragovi vode do Ministarstva omladine i sporta *Ne znam zašto računovodstvo nije ranije reagovalo na iznose za koje se Siniša Jasnić optužuje. To se u završnim računima nije videlo, kaže član Skupštine USSS Dragan Popov
Posle hapšenja Siniše Jasnića u slučaj se, demantijem uključio i bivši ministar u Vladi Srbije Božidar Đelić

Ostavite komentar


  1. Još jedna potvrda da je sav ološ, koji je odbačen u vreme dominacije DS zbog muljanja, krađa, zloupotreba, našao utočište u SNS bandi. Većina se probila na rukovodeće poslove (Jasnić, Vesić, Mali, Mihajlović …) da zadovolji svoje (i vođine, naravno) kriminalne apetite. Isplivao šljam i preuzeo vlast (uz svesrdnu podršku nas, građana Srbije).

      1. Bio je, pa su ga smenili. A onda ga je SNS ponovo instalirao. I šta to uopšte znaci: bio je predsednik i u vreme žute vlasti? Jel to onda znaci da je u redu da, iako je dokazano da je krao, ga ovi ponovo uspostave? Pa SNS je došao na vlast govoreći kako je bolji od “zutih”. A rade sve isto i gore od prethodnih pravdajući sve svoje poteze time kako su “žuti” to sve isto radili. Dosta bre te priče. Ovako je SNS samo “zuti” na steroidima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.