Sportski centar godinama angažuje lekara preko omladinske zadruge

Ostavite komentar


  1. Zakon o budžetu Republike Srbije nije opredelio sredstva za rad na određeno vreme, već samo za pp poslove. Dakle, nema veze koje si struke, ideš na ugovor o PP poslovima. Ne znam zašto to nike ne komentariše, svi ćute, posebno ustanive kulture koje su od 1. januara počele da rade po ovom sistemu – sva mesta koja nisu sistematizovana, od portira, spremačica, do muzejskog savetnika idu na pp (a izbrisana su iz sistematizacije zato što je neko otišao u penziju i nisu nepotrebna, naprotiv potrebna su stalno).

  2. Svi Sportski centri u Beogradu rade šta im se hoće već godinama!!! I pored ukazivanja na mnogo protivpravnih radnji, niko ne reaguje!!! A NAPREDNI kažu MOŽE NAM SE!!! Pa, da li im se stvarno može i dokle??? Videćemo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.