„Srbija gubi milione evra zbog nepoštenih trgovaca i proizvođača, a najviše profitiraju advokati“: Šta za potrošače znači nova direktiva EU?

Ostavite komentar


  1. Non stop pričaš,prestani više da nas silom teraš u Evropu.Koliko posto građana Srbije želi u Evropu?

  2. Koliki je taj procenat zaista ne znam ali da se iz godine u godinu smanjuje to je sigurno. Za to je glavni krivac sama EU koja nas svojim odnosom prema nama tera od sebe.

  3. Kako vi olako pravite neke „zaključke“. Kao prvo, predmeti u Prekršajnim sudovima ne bi zastarevali jer dve godine je sasvim dovoljan period, da sudovi rade valjano svoj posao.
    Drugo, advokat RADI i to radi u korist svog klijenta a ne suda i ne UZIMA novac nego ga zarađuje kao vi koji pišete ovakve stvari.
    Kao treće, KLIKENT plaća advokata za rad, a ako u postupku uspe, sud tom KLIJENTU isplaćuje troškove postupka a ne advokatu. Edukujte se malo, najlakše je za pljunuti na neku profesiju tek tako.

  4. Mi a Srbija ima da sluša EU samo tako ! Ovde u ovoj prokletinja sa ovim narodom može ko šta hoće da radi ,a tako i treba !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.