Srbija potisala Sporazum o slobodnoj trgovini sa EAEU

Ostavite komentar


  1. Srbija je bogata zemlja kada ni za sve ove godine pljackaske i nesposobne politike koju vodi napredna sekta jos nismo bankrotirali.Naravno ovi su na dobrom putu da to urade jer beda nikada veca a lopuze na vlasti i njihove lopuze tajkuni nikada bogatiji.

  2. ne shvatam sta cete da trgujete i sa kime, kome to ide u korist kada ste Srbiju potpuno rasprodali i pretvorili u koloniju zapadnog kapitala a gradjane u radno roblje. To je istina i nju ne treba cenzurisati.

  3. Rusija i Belorusija,ajde nekako (ali vrlo tesko) mogu da shvatim, ali Kazahstan, Jermenia i Kirgistan??!! Njih ne mogu da shvatim, a EU, a poglavlja?? Kakav istok, Srbiji je mesto na zapadu.

  4. Ovim je konacno posle 20 godina, ispunjen san svakog radikala, “Savez sa Rusijom i Belorusijom“. Eeeeeee jadni mi. “Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas“.

    1. Eu nas nikada nije ni čekala. Mi smo čekali i nismo dočekali. REDNO JE DA SE OKANEMO ĆORAVA POSLA! ZABORAVILI SMO ŠUMARICE, JASENOVAC…

  5. Napokon tamo gde karakterno, obrazovno, moralno suštinski i pripadamo: sa avarima, hunima, mongolima………….

  6. Premijer je podpisala ovaj “ vazan “ Sporazum umesto Predsednika ( kazu zli jezici da Vladimir ne “ podnosi “ Acu ) ali tvrdoglave cinjenice kazu da se zemljama EAEU – e otvara srpsko trziste .Sta moze “ bolje “ ili skuplje prodati prodati srpska privreda tom trzistu pored gigantske ruske koja vec stotinu godina , proizvodi po svojim nametnutim pravilima , cenama , poznaje ljude i zahteve potrosaca , odlicno poznaje finansijski sistem je i dalje ruski iako su te zemlje “ nezavisne “ Ti isti proizvodi “ ne prolaze “ u bogatoj EU ( 550 miliona potrosaca ) pa im trziste Srbije “ moze “ dobro doci
    PS …ja nista nisam u mom zivotu kupio rusko ( cak ni vodku ) ili iz tih “ egzoticnih “ zemalja niti cu kupiti

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.