Srbijavode za odvodnjavanje potražuje 549 miliona dinara za 2017. i 2018. godinu

Ostavite komentar


  1. Kakve su to bagre. Naravno, jedne od mnogih koje pljačkaju građane na sve moguće i bespravne načine. U poslednjih desetak godina nisam video ni u svom mestu niti u bližem okruženju bilo kakvu delatnost bilo koga od tih 75% visokoobrazovanih glavonja Srbijavoda koji primaju enormne plate za nerad lopovluk i drskost. Niko u selima Vojvodine, verujem i ostale Srbije nije primetio da se išta radi na odvodnjavanju, sem na televiziji, k’o sa Beogradskim metroom i mnogim drugim lažima vlasti. Pare nam uzimaju samo za svoje visoke plate, nisam plaćao poslednjih par godina i ne nameravam, kada dođe đavo po svoje, zahtevaću da mi pokažu šta su to uradili na odvodnjavanju u mom mestu za mene i ostale građane, dotle ne plaćam a voleo bih da tako i svaki građanin Srbije učini.

  2. Ovo šta govore odgovorni iz preduzeća Srbijavode je krajnje neodgovorno, doprinos za navodno odvodnjavanje je podignut za 40% pa čak i za 50% što verujem sa toliko visokoobrazovanih može da objasni zašto je to tako.
    Doprinos za 2018 6947,29 rsd
    Doprinos za 2019 9666,89 rsd
    to je povećanje za nekih 39,1% = 2716,38 rsd.
    Bravo VKmajstori

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.