Srbiju je posetilo 2,75 miliona turista

Najveći broj gostiju iz zemalja bivše Jugoslavije

Ostavite komentar


  1. Kako da ne!! To Je vecina nase dijaspore koja vec u prvoj generaciji uzima strani pasos cim ispune uslove za to, da ne pricam njihova deca koja cak I ne govore nas jezik. Samo se pitam odakle ce Srbiji biti strane valute, I koliko ce menjacnica ( na svakom cosku, kao apoteka) nestati za desetak godina, kada poumiru majke I ocevi koje smo ostavili devedesetih, I Kada vise ne bude razloga da dolazimo u Srbiju. Sve ce presusiti tada, znam da mnogi ne zele da priznaju ali se Srbija Jos uvek drzi samo zbog dijaspore. Te iste koju pljujete I nazivate ( pogrdno) gastarbajterima, mada Je to vecina intelektualaca koja zivi vrlo komotne zivotu na Zapadu.

  2. Nije me mrzelo da izguglam 30 sekundi i nadjem podatak za Madjarsku i 2015 godinu – 15.6 miliona turista. Pa sad vi vidite koliko smo mi crna rupa u koju jako retko ko zalazi. To se najbolje vidi i po demografiji samih turista (ex-YU), jer svuda drugde cete videti buljuke stranaca koji putuju po svetu kao nikad ranije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.