Srpska liga: Crna Gora da ustupi Herceg Novi i jednu luku, a Srbija deo oranica u Banatu

Ostavite komentar


  1. Ne vidim smisao da Srbija iznajmljuje luke u CG kada to moze da uradi u Italiji, Rumuniji, Bugarskoj tj. u EU.
    Izlaz ba more znaci kopnenu vezu unutar istih granica jedne države. I ovako imamo „izlaz“ kada na komercijalnim osnovama firme utovaruju/istovaruju robu u luci Bar i voze za Srbiju ili u druge zemlje. Pristaništa (pošto nisu luke) u HN su parodija a ne ozbiljni objekti.

    1. Inace CG ima mnogo vise poljoprivrednoga zemljista po glavi stanovnika od Srbije i apsolutno bolju klimu tako da nam vasa zemlja nista ne treba samo SJASITE SA NAS I POSVETITE SE SEBI.

  2. Takav ugovor bi mogla da potpiše Vojvodina,a Srbija neka se trampi za beogradske splavove sa sve pevaljkama i starletama.

    1. A jel’ Vojvodina ima potpisan ugovor sa Srbijom da prodje kroz nju? Ili će kroz Hrvatsku i Bosnu?

  3. Drzi ti sape dalje od Vojvodine.Ako ti je do trampe trampi deo Beograda jer je i ovako tamo najvise Crnogoraca.

  4. Kakvo razmisljanje i kakav predlog, za Nobele. Da Crnogorci daju more za oranice u Vojvodini? Ideja je odlicna, ali neostvariva. Ne daju se dijamanti za srebro. Verovatno ovaj komentar necete objaviti i nateracete me da ponovo pisem za Danas, kau u vreme Milosevica.

  5. Ovaj nije normalan. Da dobiješ izlaz na more, potreban je koridor kroz celu Crnu Goru, a onda zbog koridora crnogorcima ne ostaje skoro ništa zemlje.

  6. Da ne bi blo nepoznanica,taj čuveni književnik,koji nije voleo komuniste,pa zato se nije vratio u domovinu, – zvao se – Miloš Crnjanski „!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.