Srpsku robu na Kosovu zamenio uvoz iz EU

Ostavite komentar


  1. nekima je odgovarao ulazak na tržište KIM i podržali su u tišini takse na robu iz Srbije.

  2. Sve mi se čini da će takse biti ukinute pred izbore kao i biti tretirane kao „veliki“ uspeh. Kada je nekima odgovaralo da se uvedu ovačve takse oni su to uradili, šiptari su robu iz Srbije nabavili i nabavljaju iz drugih zemalja pa i ako ih „ukinu“ nastaviće nabavku robe iz tih zemaqa a neće iz Srbije. Kome to nije jasno treba ga žaliti!

  3. Mi vodimo neverovatnu politiku. Deluje kao da nam je vise vazno da drugima napravimo stetu nego sebi korist. A onda se desi obrnuto. Kako bi se neki isfrustrirani tipovi izivljavali i umisljali da smo mi nekakv lider regiona. i bitna drzava petljamo se svima okolo, posle mi dobijemo po prstima a svima okolo bude bolje. Ispiramo mozak ovom narodu bajkama, a sve smo manji i siromasniji.

  4. Sta vise vredi ukidanje Taksi,kada su Trziste u medjuvremenu popunile
    druge Drzave iz okruzenja.

  5. Pa naravno da se situacija promenila posle uvodjenja taksi.Nemci su to trazili i zato ih Haradinaj uveo.Jasno je da su hteli da izbace Srbiju sa Kosovskog trzista.Ceracemo se mi jos sa Nemcima,,,,,

  6. Za ocekivati je ovakav splet dogagjaja,kada se zna da uvozom srpske robe de fakto i de jure Kosovo i Metohija finansira svoje povlacenje priznanja nekih nazovi drzava od 10-15 km kvadratni i to jedna prostitutka ili ti 2 prasica..zatim finansira naoruzavanje srpske vojske,na koncu srpsku robu niko u evropi ne cene zasto bi to radila Kosmetska drzava,normalno ljudi hoce nemacku robu kao ceo normalan svet..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.