Šta ako se ugasi turistička agencija u kojoj imam uplaćeno letovanje? (VIDEO)

Direktor YUTA Aleksandar Seničić odgovarao na pitanja građana

Ostavite komentar


  1. U svakom slucsju oprostite se od datih para ako ne cele svote onda veceg dela.Bice sledece godine ako agencija opstane isti aranzman skuplji za 50-60 % pa cete jos i doplacivati za ono sto niste iskoristili ove godine da vam kibta ne bi propala skroz.

  2. Juti ne verujte ni jednu rec oni su prevarani.Tako je bilo i sa S.A.B agencijom uplatili letovanje pokrao pare a od osiguravajuceg drustva nako 4 mrseca dobili samo 31% od ukupnog uplacenog aranzmana.Yuta naravno kaze da je sve po zakonu.

    1. Pre svega, putnici treba da znaju da je Yuta esnafsko udruženje koje treba da štiti interese agencija koje su članovi udruženja i plaćaju članarinu. Odakle putnicima ideja da udruženje agencija treba da štiti njihove interese???

Ostavite komentar


Ekonomija

Ukinuta dozvola za Buk Bijelu 10

Ukinuta dozvola za Buk Bijelu

Ustavni sud Bosne i Hercegovine usvojio je žalbu nevladine organizacije Resursni Arhus Centar u BiH, ukinuo presudu Vrhovnog suda Republike Srpske i osporio rešenje Ministarstva građevinarstva i ekologije RS, kojim je data ekološka dozvola za gradnju HE Buk Bijela, saopštila je Nataša Kovačević iz međunarodne organizacije "Bankwatch network".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.