Šta donose izmene poreskih zakona za IT industriju?

Ostavite komentar


  1. Naravno“siva zona i inostranstvo“, ko bi poverovao Prvorodjenom i njegovom timu?

    1. a to je ta digitalna srbija…?
      uprawo komsinici koja se bawi poljopriwredom goworim da za njenih 20 bikowa koje hrani 9 meseci i zaradi oko 8000 eura ,IT vucic-brnabic-orlic-risticevic(hahaha)zaraditi za 2.5 meseci….kaze ona-NEMA SANSE,al ce glasa za zadrugu…pa ti widi

  2. Bolesni parazitski umovi ce smisliti opet neku novotariju kako bi lakse svima zagorcali vec prilicno Gorky svakodnevicu. Ta komunisticko radikalska bagra ne zna nista drugo sem da produkuje afere, idiote I kriminalce. Tako da hajdmo ljudi Dok jos uvek ima koje slobodno mesto van granica smrdije..za pristojan zivota bez straha I ucena a pogotovo bez uvreda intelekta…

  3. Sta god ova nakaradna vlast uradila, efekat ce biti otezani uslovi rada i veci porezi. Ne pomazite nam vise, molimo vas.

  4. Kad cujem da ovi pricaju o kreativnoj industriji, digitalizaciji i IT nomadima, dodje mi da „vrisnjem njegovo ime“. SNS je jedino vest u tome da razjuri sve sto vredi i da nametne namet na namet.

  5. Moje dete i njegove kolige i nemisle na sivu zonu,već da odu iz zemlje već imaju zakazane intervjue za posao.Deca nisu kao mi oni odmah delaju,nema čekanja i na najmanju pretnju da im se ugrozi standard naročito od laika kao što je ova vlast.Setite se akcije ove vlast koja je htela pre godinu dana na stvvori IT programere na kursevima od 3 meseca na SIZ-u za nezaposlene,neverovatno.Država ima cilj da obori cenu IT stručnjaka u Srbiji ,ostaće samo loši učenici a dobri će otići i to je to,kao u zdravstvu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.