Šta je sve dosad ispunjeno iz ekspozea Ane Brnabić?

Danas istražuje: Rezultati Vlade Srbije za prvih godinu i po dana

Ostavite komentar


  1. Interesantno da zaposlene u javnim preduzećima niko ne spominje, niti ih iko smatra za važnim u državi. Njima niko da danas nije smanjio tih 10%. Izgleda da ni vlastima ni opoziciji nije bitno da građani imaju vodu, struju, da se odnosi smeće, održavaju putev….. Bruka od države i bruka od naroda…

    1. Zaposlenima u javnim preduzecima umanjenje zarade nece vise biti 10% nego 5%, a od 2020.godine ukida se i tih 5% umanjenja zarade

  2. Zamolio bi ekonomske analiticare da nas uporede sa nekom zemljom iz bivse SFRJ, npr Hrvatskom kako je tamo ekonomsko stanje a kakvo kod nas. I ne samo ekonomsko nego i uopste stanje u drustvu. Neznam kako je tamo ali ovede vlada PROSTAKLUK I PRIMITIVIZAM.

  3. Ovu veleizdajnicu je postavio licno vucic bez ikakvog zakonskog osnova a po naredjenju pentagona koji je i skolovao ovu nastranu licnost da unisti institucije sistema i to prezaduzivanjem drzave. U tu svrhu vas novinar Dusan Kovavev je dokazao da je ova nastrana licnost odmah dovela pentagonovu firmu Deliwery Yunita u vladu SRBIJE i ta firma se za sve pita. Samo priznanje bivseg ministra Vujovica u skupstinu Srbije da se nezna gde je nestalo 6,6 milijardi evra dokazuje tvrdnje da se prezaduzivanje Srbije obavlja po planu a pod kontrolom ove nasttane licnosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.