Šta se krije iza smene direktora aerodroma Ponikve?

Političko kažnjavanje neposlušnog direktora

Ostavite komentar


  1. Koga interesuju kuhinjske svađe koalicionh partnera… "Najuspešniji direktor užičkih javnih preduzeća"? Cirkus. To javno preduzeće nikada nije trebalo ni osnovati.

  2. U Srbiji ništa novo
    Vest bi bila da nepartijski čovek, koji dobro radi svoj posao
    Nastavi da radi

  3. Pa dok se onaj grci u Becu, a ostali takodje sujetni lidercici opozicije segace i napadaju medjusobno, pozicija se bogati i vrsi selekciju na najbogatije, bogate i boraniju.

  4. Kada te postavi partija onda moraš da budeš bez stava, i pristaješ da ti ga stave. Moraš da budeš bez mozga i mnogo savitljiv u struku.

  5. "Direktor JP ne sme da ima svoj stav" reče najgori gradonačelnik u istoriji Užica, preletač Tihomir i osta živ. Pa onda i nije čudo da direktori JP kada ih sretnete u gradu i pitate ih gde idu, oni sami priznaju:"Idemo u Gradsku kuću da čujemo šta mislimo"!!! Tu se ne zna ko je crnji i gori, onaj koji ih teroriše ili oni koji žele da budu direktori po svaku cenu, pa makar se ništa ne pitali. E Užice mali seljograde….

  6. Moramo kad nacija da se odupremo politici. Politika je samo jedna grana u vodjenju drzave. Strucnjaci moraju da budu nezavisni kako bi usposno vodili sektor u kom rade.

  7. `Udario tuk na luk`,tako se kaze u Uzicu kada se sukobe dva losa.Uslov konkursa -da je kandidat rukovodio aerodromom tri godine je smesan.Srbija ima pet aerodroma koji funkcionisu.Gde onda kandidat moze da stekne iskustvo.Sasa je dosao na mesto direktora a da nije imao ni dana staza na nekom aerodromu.Nije imao ni dana staza u nekom preduzecu,kompaniji,koja ima veze sa aerodromima.vec je po politickoj liniji bio zaposlen u privrednoj komori.Ovde su najgore prosli strucnjaci iz ove oblasti koji nisu politicki obojeni,jer za njih ne postoji sansa u ovom sistemu,i to bi trebalo da bude tema novinara…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.