Šta znači izjava predsednika Vučića da Srbija od 1. novembra ostaje bez ruske nafte?

Ostavite komentar


  1. Može formula za pretvaranje m3 u kWh,gasa? Verujem da 99,99% onih koji rade u Srbijagasa o tome nema pojma.Dosadašnja formula za obračun sadržala je jednu promenljivu,a to je bila spoljašnja temperatura,pa ti pogodi koliki će biti račun.Dinar po dinar,skupi se.

  2. Kako to da Srbija kupuje rusku naftu 30% jeftinije od drugih drzava..a na pumpi nafta skuplja nego u Makedoniji,Kosovu i Bosni..??..jer je to razlog sto je narod obicna raja ili “ ekonomski tigar“ toliko mnogo krade ovu raju…

  3. Zbog ruskog većinskog vlasništva u NIS-u nećemo moći uvoziti sirovu naftu putem jadranskog naftovoda. Zbog embarga EU protiv ruskih kompanija. Izlaz je u preuzimanju ruskog vlasništva. Ako drugačije ne ide, nacionalizacijom imovine.

  4. Bahatiju vlast od ove nismo imali nikada, rasipništvi na sve strane, lično sam se uverio u ovi šro pišem. A to rasipnništvo neko mora da plati, a ko drugi nego narod ko i uvek.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.