Stanari Bloka 37: Izvođač nam potražuje 400 miliona dinara za naknadu štete

Ostavite komentar


  1. Šta je kapitalisto? Zinulo prkno? Što je slatko da se otme od sirotinje. Kad nema drugog za otimačunu, dobri su vazduh i jedini smiraj običnog čoveka – pogled kroz prozor na prostranstvo. A? Kad baš hoćeš, podigni zidine ispred svog prozora, pa uživaj u robijaškom ambijentu.

  2. Zeljko Babic je mirodjija u svakoje corbi. Bio je i u skolskom odboru u OS Ratko Mitrovic kad je razresena direktorka skole i on. Pitanje je sta mu je sada
    Interes…

  3. Mnogo je naivan ko ovo nije očekivao. Isto će biti i sa onim posečenim cevimaza MHE.

    Ovo nije zemlja za nas.

  4. @Miki Interes poštenih ljudi je da prevarante, secikese i bagru lopovsku zaustavljaju gde god mogu.

  5. Nije vsljda da su mislili da ce prestati sa gradnjom.Pa Vesic samo skuplja poene za mesto gradonacelnika a dizvole za gradnju se daju sakom i kapom

  6. Trebalo je na proteste da izlazite sa maskama, sada niko ne bi mogao da utvrdi identitet osoba na protestu tako da bi mogao samo da tuži NN lica.
    Nekada je dobro razmišljati unapred, ili se bar pridržavati epidemioloških mera.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.