Stanić (EPS): Drakulić poredi babe i žabe, cena struje za privredu ispod tržišne

Ostavite komentar


  1. Drakulić nema pojma, a u EPSu rade veliki stručnjaci. Neverovatno koliko je ova kamarila na vlasti nesposobna da prihvati bilo kakvu konstruktivnu kritiku.

  2. zaposleni u eps su verzirani demagozi.od koga kupuju struju, hamovica,lazarevica…..po 7 puta vecoj ceni.sto kupuju?zato sto su korumpirani i negativnom selekcijom kadrova ugrozili sistem. eps ima instalirano7000MWAsnage.kupcima prevarom i pljackom naplati preko 100.000 MWA snage,i jos se zale kako im neko krade struju.cena snage za privredu je previsoka i nerealna. za domacinstva je 6 puta veca od snage koju uzmu korisnici. sa 55%viska padnika,direktori su blokirali rad zaposlenih,kako bi njivove privatne firma izvlacile aktivu iz eps.zarade,otpremnine, penzije,nisu rezultat rada, vec pljacke gradana i privrede.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.