„Stanje će biti sve gore“: Šta se krije iza praznih rafova i nestašice mleka?

Ostavite komentar


  1. Dosada stosmo imali dugotrajno mleko ono je bilo iz uvoza mleko u prahu sada ga vise nema vani dase uveze a nasa proizvodnja zadjih 10 godina pogotovo u tom periodu je unistena

  2. Potpuno je tačno da je devastirana proizvodnja mleka u Srbiji,ali je još tačnije da je trenutna nestašica veštački izazvana. Proizvođači će da dignu cene i samo čekaju amin sa odgovarajućeg mesta.

  3. Sećam se sa bolom u stomaku i u duši kad smo 1992. čekali u redu da dobijemo posle 10 dana 1l mleka ako stigne, da imamo za dete. To dete ima 32 godine danas. Da li je moguće da se vraćamo u onaj mrak od života?

  4. Sve poskupelo 300 posto a hocete mleka da ima po 30 din litar u odkupu! Uvezite ima jeftinije po 15 dinara litar.

  5. Kod nas nema nigde u rafu mleka,ne mogu kafu sa mlekom popiti…sreca pa smo mi ekonomski tigar,resice to nas voljeni

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.