Stefan Krkobabić: Izbori u Beogradu šansa za 13. penziju

Ostavite komentar


  1. Ovaj mali Krkobabić pod hitno ostavka i razrešenje sa svih funkcija koje ima u nasledstvu jer diskrimniše penzionere on je sramota za Srbiju

  2. I ovo nedonošče se za nešto pita zbogom srbijo tamni vilajetu odoh ja što dalje

  3. Porodična tradicija, neće mali da kvari.
    Kad pogledamo sve deca bivših političara zapela za politiku, osladili im se, Lena bez motike

  4. Ovaj sa travolta frizurom je prevazišao sve svoje pretke -sa tridesetak godina on se bavi penzionerima.Šta li će da radi kad ostari-kojom li će tada populacijom da se bavi.Još jedno pitanje-ima li ovaj decu , i ako ima da li su već na funkcijama-maratonci trče počasni krug

  5. Maleni Krki laze kao veliki. Istovremeno, potvrdjuje se da je vodjenje stranke kod nas kao primogeniturno nasledjivanje krune u kraljevstvima. Tako imamo dinastije: Seselj, Dacic, Krkobabic i ko zna koje jos.

  6. Zašto samo u Beogradu pa svi mi smo glasali za Vučića sramota. Ne treba praviti razliku i mi u Loznici i svuda imamo pravo na 13 penziju kao i svi koji dobijaju 13 platu. Razlika nas i deli. Ti si isti kao otac i deda ti. Pa videćete onda izbore. Glasaće o ko nam ponudi više i dugotrajno je rešenje Stefane. ️

  7. Sram te bilo mlađani Krkobabiću!Jel’ti to nešto od oca i dede ostalo pa bi da deli š makar i lažnim obećanjima,kao i oni.
    Zar nije dovoljno što smo pomogli tri generacije Krkobabića,uključujući i tebe,nahranili vas,obukli i smestili ovde gospodski van one vukojebine odakle ste došli.
    Zar to nije dovoljno Krkobabiću,umete li vi da stanete u toj vašoj više-generacijskoj otimačini za koju ste se specijalizovali?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.