Stojiljković: Dve trećine naroda u Srbiji je siromašno

Ostavite komentar


    1. Nije slično svuda, a to se može zaključiti iz toga što ko ode odavde teško da će se vratiti.

    2. spinovanje, šta tako je u Finskoj, Švedskoj, Danskoj, Holandiji, Štvajcarskoj,….
      Stvari stoje gore nego što je autor kazao. Zapravo 90% stanovništva je siromašno, bogato je 2% a pristojno žive 8% koji rade (u vezi su) sa onih 2%.
      Oni što nema nigde na svetu, to je da je i srednja klasa (ako se izuzme onih 2%) siromašna. Ovde su i lekari, advokati, sudije, profesori univerziteta, umetnici,…, siromašni….

      1. ako nemaš dve plate u kući, jedva sastavljaš kraj s krajem. Italiju, Španiju, Francusku, ne vredi pominjati. Bolje je u Srbiji.

    3. Možda u Bugarskoj, Albaniji, Severnoj Makedoniji, Crnoj gori, Bosni svi ostali su svetlosne godine ispred nas u svemu pa čak i Hrvati

  1. A sta bi bilo kad bi u parlamentu bila i stranka radnicke klase. To i vi sindikalci sprecavate, radeci za njih. Ali to je sledeci korak.

  2. Ne znam da li je gospodin to primetio, ali AV je ukinuo sindikate i potpuno ih obesmislio. Država-stranka je postavljena za regulatora minimalne cene rada i samostalno uređuje radno zakonodavstvo, a Unija poslodavaca i sindikati su samo privid „dogovaranja“ i demokratije.

  3. Ti u tu grupu, sigurno, ne spadas. A, ove dve trecine koje pominjes, odnose se na period kad su tvoje gazde vladale.

  4. Jeste, pa šta?
    Da li se te dve trečine tzv.“naroda“ nešto bune zbog toga? Ne bune se, nego izgleda čak i da im baš odgovara ovako kako je sada. I to toliko odgovara, da masovno izlaze da glasaju za vlast koja im je omogućila ovo zlatno doba.
    Ako oni ne vide da imaju problem, gde ga vi vidite?

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.