Stranci na „državnim“ gradilištima rade na crno

Inspekcija rada napiše prijave, ali većina poslodavaca nikada ne bude kažnjena

Ostavite komentar


  1. Tome se ne treba čuditi. U porobljenoj Srbiji stranci- okupatori mogu das rade šta hoće. Za debele provizije Vučić i njegovi su rasprodali već dve trećine Srbije, a uz privredne i prirodne resurse stranci su dobili i robovsku radnu snagu.

    1. U porobljenoj Srbiji stranci-su takodje porobljeni od kriminalaca iz inostranstva i domacih.

  2. U uredjenoj drzavi Rusiji cena radne dozvole za inostrane radnika je minimalno 1000 Eura godisnje, bez obzira odakle dolaze. Ako se zna da nas ima vise miliona (mislim i na radnike Tadzikistana,Uzbekistana, Kirgizije….) nije tesko izracunati koja je to suma u budzetu RF

  3. Pa sad ce drzava Srbija da nostrifikuje siptarske diplome pa ce da popuni sva radna mesta na kojima moze da otpusti sve radnike koji im nisu partijski podobni. Da nije ovakvih tekstova gradjani ne bi ni znali koliko radnika, Indusa, Turaka, Kineza i ostalih stranaca, boravi na „drzavnim“ i inim gradilistima“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.