Sudovi štite Juru od tužbi radnika

Simić: Kada zatražimo od lidera da idemo u toalet ona prvo puita da li možemo da sačekamo * Žene direktno nadređenoj morale da dostave datume svoje mesečnice * Menadžeri, uglavnom naši ljudi, nazivali radnike pogrdnim imenima - idiotima, kretenima, debilima, životinjama
Bivša radnica Jure u Rači tužila kompaniju pre pet godina i još se sudi

  Ostavite komentar

  Ekonomija

  fiat blokada autoputa

  Dan D za radnike Fijata

  Svako ko odlazi u penziju ili je tehnološki višak u firmi po Zakonu o radu mora da dobije otpremninu i ona je najčešće u praksi u Srbiji bila nekih 200 evra po godini staža. Toliko su i poslodavci iz Stelantisa ponudili radnicima Fijata koji će zbog privremenog prekida proizvodnje ostati bez posla.

  Naslovna strana

  25. jun 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Slobodan Georgiev, novinar

  Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.