Sumnjiva prodaja „Beograđanke“ po mizernoj ceni

Višedecenijski simbol prestonice dobio nove vlasnike, ne prestaju spekulacije ko od domaće elite stoji iza kupca

Ostavite komentar


  1. Gde su beogradjani da izadju na ulice i da sprece prodavanje simbola beograda? Nista ne hnaci pisati i opet pisati, vec je potrebno iza i na ulice i spreciti prodaju to jest poklanjanje Vucicevim tskkunima dimbole beograda!

  2. Prema nekim izvorima taj Vladimir Zubrilin je hoh[tapler koji pere novac
    preko nekretnina.Da je ovo pravna država bilo bi tu posla za finansijsku policiju.

  3. Lepo je imati u Srbiji braem jedan list koji ukazuje na Lopove , prevarante i slične tipovve.
    Ali šta to vredi kada pošteni građani čitajući sve to samo dobija kiselinu u stomaku i nervozu.
    Nema više nikoga ko će da pokrene narod i reši ceo državni problem.
    Jedno vreme sam se nadao da će neki oficir , mlad odvažan bez obzira na čin izvršiti vojni udar i napuniti zatvre . Jedino ostaje da se nadamo tome jer koliko vidim više niko nije spreman da gine za slobodu i prosperitet Srbije. Lakše je izgleda put pod noge i zbogom Srbijo.

    1. Zna se kako su završavale države gde su oficiri preuzimali vlast državnim udarom (Čile. Argentina i sl.).

    1. Beogradjanka i Sava centar su tipicni socrealisticni objekti koji su bili balast na gradskom budzetu jer nisu ni blizu ekonomskog poslovanja. Drzanje takvih objekata i njihovo odrzavanje na gradskom budzetu je ekstremno nereacionalan cin i svaka gradska vlast bih ih privatizovala sto pre i po ceni koju mogu da dobiju na trzistu. Problem Beogradjanke su propale instalacije, fasadna beavarija i liftovi u koje je pitrebno uliziti ogroman novac a pri tome dobijate poslovnu zgradu bwz parkinga.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.