Sutra počinje Sajam nameštaja u Beogradu, posle dve godine pauze 1Foto: Promo/Sajam nameštaja

Posle dve godine pauze od sutra, 8. novembra do 13. novembra biće održan Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, a uz njega i sajam mašina i alata za drvnu industriju.

“Ovaj događaj biće prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea, dostupni na našem tržištu”, navodi se u saopštenju organizatora.

Izlagački program Sajma nameštaja je u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i ove godine objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu.

Ovogodišnji Sajam okupiće i povezati veliki broj poslovnih ljudi, profesionalnih kupaca i distributera, arhitekata, dizajnera iz regiona i svih krajeva Evrope i sveta, navode organizatori.

Na sajmu učestvuje više od 180 izlagača iz 20 zemalja. Među zemljama učesnicama su Italija, Nemačka, Turska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija, Irak, Angola.

U hali 2B biće izložba mladih dizajnera, gde će biti organizovane i diskusije sa stručnjacima “Design talks”. Sajam mašina i alata u drvnoj indsutriji biće u Hali 5.

Sajam će za posetioce biti otvoren u utorak i sredu od 10 do 19 časova, a od četvrtka 10. novembra do nedelje, 13. novembra od 10 do 20 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a grupne ulaznice za đake i studente su 200 dinara. Sat parkinga koštaće 150 dinara po satu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari