Sutra ističe rok za plaćanje prve ovogodišnje rate poreza na imovinu

Ostavite komentar


  1. Problem je (bar u Nišu) nedostavljane obračuna za porez. Prošlogodišnji mnogi nisu dobili pa plaćamo otprilike. Večita je gužva ispred poreske u malom hodničiću i dušu je dala za zarazu a rade kao što je običaj kod onih u državnoj službi – radio ne radi svira im radio. Između ostalog, ako se smiluju da ove godine dostave obračun, nek upišu i stanje da se vidi da li je neko dužan ili u pretplati ili im je to, kao i sve drugo, prenaporno i nije u opisu posla pa moraju nove partijske stručnjake da zaposle za to

  2. Ma kakav porez. Ja sam stan „pošteno platio“ 1993 27 milijardi dinara, što je bilo tog dana 0,13 nemačkih maraka ili 0,065 evra
    i da bi uzimaju 100 evra godišnje za stan vrednosti 0,065 evra

  3. Porez treba i mora da se plati, to je ok, ali sta je sa onima koji ne zive u SRB a takvi je mnogo, npr, ja sam poslednji put boravio u junu 2019. (zbog pandemije) Kamata na porez raste i to je ok, ali? Kako ce se obracunati za 2012 i 2013 podsticaj koji jos nisam dobio i sigurno necu nikada ni dobiti iako je sve bilo regularno prijavljeno kompletna procedura ispostovana osim sto nikada nisam bio clan neke stranke u ovom slucaju sns. poslednji put ,pre dve godine , na moje pitanje kada ce stici naplata, izvinjavam se na izraazu, odvrata osoba ;u katastru mi rece ,to ste vi vec dobili , plati porez pa moemo mozda?dalje pricati. Upitanju je 5 ha i opstina SM, Pozdravi strpljenje vam zelim.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.