Svetska banka: Jeftini poslovi pogurali zaposlenost u Srbiji

Izveštaj za Zapadni Balkan

Ostavite komentar


  1. Dakle, imamo potvrdu MMF-a da nas predsednik dovlaci strani kapital po svaku cenu tj. zaposljava sve vise pod uslovima koji ne omogucavaju dostojanstveni zivot ili bolje receno, sa bednim platama. Neka hvala!

  2. Moja ćerka mota kablove u jednoj NIškoj fabrici sa stranim kapitalonm za platu od 30 hiljada, naravno i oni su dobili subvencije od države i tim parama ispalaćuju plate.

  3. to i jeste cilj zapada da dobije jeftinu radnu snagu na istoku evrope. Zato su i postavili vlast koja im to omogucava , a jadni narod veruje „predsedniku “ .
    U poslednja tri dana dnevnik TV 1 imao je vise od 15 minuta svakog dan, ili vise od pola dnavnika , „tlapnje “ predsednika . Takvo pranje mozga nije postojalo ni pod Titom ili Slobom . To jos jedino ima na CNN – u, ciji model nasa TV sledi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.