Tabaković: Banke će umanjiti naknade za platne usluge za 30 odsto

Ostavite komentar


  1. Prvo državna banka Poštanska štedionica podigne cene i obavesti građane, za više od 20 % a onda se javi NBS i spusti dažbine za 10%, SPASITELJ…

  2. Хоће ли осигуравајуће куће и одговорни сносити финансијске последице, у смислу да их пенали коштају више него профит који су остварили?

  3. Banke u Srbiji posle 2000g su postale leglo pljacke sopstvene drzave po instrukcijama vladara iz senke protiv kojih je Puton krenuo u konacni obracun.Najodgovorniji su za propast privrede i siromastvo gradjana.To im takodje omogucuje NBS koja im je izdala dozvole za rad.Kako one posluju istog momenta bi bile zatvorene u drzavama sa kojima se povezuju samo imenima.Svaki pocetak ima i svoj kraj.Docice vreme kada ce svi odgovorni biti procesuirani od guvernera do gl.menadzera banaka na celu sa Dinkicem i Djelicem.

  4. Nevsećam se kad je održavanje računa bilo 150 din. (davno) Sad çe kao biti toliko? Ma,kako da ne. Ovo je isto kao kad su ograničili cene mesa pa but sa 600 din. otišao na 750.

  5. Ала си га смањила свака ти чадт. Они дигну 500% а ти смањиш за 30. Ко је овде луд?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.