Tabaković: Ne treba prodavati Komercijalnu banku

Ostavite komentar


  1. Najlosiniji scenarij i slom gospodarstva bice dug od 24.5 mlrd. koji je neizdrziv i nesnosljiv.

  2. Možeš ti na silu držati kurs dinara koliko hoćeš, ali pogledaj malo koliko su cene otišle gore i šta se može kupiti za 1000 din. sada a šta je moglo 2012.g.

  3. Ovaj „kosovski kadar“ izvučen iz radikalskog „kadrovskog podruma“ je dokaz da „smo puklo“ i to po svim šavovima !!

  4. Eh, gospođo (ili drugarice, sve mi je jedno ko ste) Tabković! Ko pa vas šta pita? Veliki vođa, koji što je duže na vlasti sve više liči na onog Severnokorejanca, je odlučio da u Srbij SVE rasproda, pokloni, proćerda, uništi. Pa posle njega neka bude i biblijski potop. Neko će valjda, kao poslednji u Srbiji, da „ugasi svetlo“! Tako je i sa još jednom „kokom koja (ipak) još nosi zlatna jaja“- sa Komercijalnom bankom. Uvaliće je, najverovatnije, Slovencima a pare svojoj partiji -a možda po nešto dotiri i malom Bati, da mu se nađe. Neka se pripremi EPS, za njih Telekom i još po koja, u nedostatku velikih, preostala firmica. A onda će se nastaviti sa oranicama, jezerima, šumama. Možda će nekome prodati i vazduh, ma koliko bio jadan i zagađen, da taj neko, vazduh po kapacitetu udisaja, počne da prodaje Srbima!

  5. Pozdravljam prvu razumnu izjavu koja nazalost nista nece promeniti. Umesto da se prodaju EPS i Srbijagas kojima rukovode losi i nestrucni prodaje se jedino sto je preostalo drzavno a donosi dobit! Tuzno Srbijo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.