Tabaković: Smanjenje inflacije u poslednjem kvartalu godine

Ostavite komentar


  1. Nijedan tekst o “ guvernerki “ Jorgovanki Tabaković ne govori više o njoj samoj kada se tako „skromno“ poredi sa Djordjem Vajfertom. Malu biografiju o njemu možete naći na wikipediji.

  2. Pričam ti priču, za retardirane. Sa poskupljenjem energije i osnovnih životnih namirnica zbog suše, uz bednu privredu kao što je ovdašnja, sledi samo sve skuplje zaduživanje kao u prethodnih 10 godina. I sve se to na kraju skupo plati.

  3. Kosovarska doktorko ekonomskih nauka, zasto dizete kamatne stope, zasto nabijate cene bankarskih usluga do besvesti? Pljackate samo za SNS kanalizaciju.

  4. 10 godina guvernera mesecno 6-7000€, = 720000-840000€!!! Samo plata i još toliko ovako znači Jorgovanka milionerka!!! Stručnjak iz Prištine hahaha ha a narodu leba i zadruge

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.