Tadić o Geoksu: Vučić ne ume da očuva ni ono što prisvoji

Sadašnja vlast krivicu za odlazak italijanskog investitora pokušava da prebaci na prethodnu

Ostavite komentar


  1. E pa kad je Tadić našao da kritikuje….u vreme vlasti DS-a propao je najveći broj fabrika u istoriji Srbije.

  2. Tadić je takav licemer. Zasto građanima ne objasni kako je upropastio ekonomiju ovog društva dok je bio na vlasti?

  3. Tadićeva vlast i DS su ovu zemlju bile dovele do ivice bankrota. Najmanje su danas pozvani da pričaju o ekonomiji.

  4. Ova izjava govori o Tadićevom licemerstvu, briga njega za radnike i umesto da ponudi neko rešenje, on pokušava da odlazak Geoksa iskoristi u kampanji.

  5. E moj gospodine nemojte zaboraviti sve što ste uradili u svoje vrijeme i nije Vas ni malo sramota…

  6. Samo ti više nemoj da kritikuješ A Vučića i njegove „kadrove“. Da nije bilo tebe i tvojih alavih demokrata, napredno-nazadni nikad ne bi došli na vlast. A ni tvoji tadašnji „kadrovi“ ne bi sada bili Vučićevi najpouzdaniji ljudi.

  7. Zalosno je sto se i tadic i vucic kite tudjim perjem , Geoks je dosao zato sto je se drzava zaduzila da da subvencije , a narod mora vracati kredit , Sto se tice studije izvodljivosti projekta , fizbiliti studije , to je mlacenje prazne slame ,i to je jos cika Jova Zmaj ispevao u pesmi Kad je Maksim cuvo stado , i studija se zove bilbiliti , ……

  8. Videli smo svi mi kako ti umes da ocuvas, tako da molim te nemoj nista komentarisati.

  9. Da, to je tačno… ali Vučić zna kako da nametne svoju igru i da obmanjuje narod. Lažu i kradu mnogo, narod je na ivici i gladi i straha. A vi, vi ste još gori bili. Gori u smislu da ste ubili vašeg šefa a da se i dan danas nezna nagolodavac. Vi znate ko je to ali je tada cutnja napunila mnogo novca za vaše ljude. U suštini kad se pogleda realna situacija, ne zna se koje gori. Narod je uvek ispastao i ispastace.

  10. Zašto su uništili Koštanu jumko, simpo, ovo je za svaku osudu i svi u zatvor i ouzeti imovinu, Srbija da se vrati građanima institucije imali smo pravnu državu, a sad imamo kriminal, Srbija nestaje pred našim očima, naši preci su krvarili da bi ostavili potomcima uređenu i slobodnu zemlju, šta sad imamo rasprodaja nacionalnog blaga koju nam je bog podario, i to neznamo da cenimo.

  11. Tadiću ti si nam najviše dužan zato što si ove doveo na vlast!!!! Od ovih nikad ništa dobro nismo ni očekivali…mislim treba biti samo realan, šta se moglo dobro očekivati od presvučenih radikala!? Od vas smo puno očekivali, a od svega dobili naprednjake kao posledicu vašeg delovanja!!

  12. Preduzece nije propalo ni zbog Tadica ni zbog Vucica, ni jedan od njih nije vodio finansijsko/poslovnu politiku? Da nisu mozda krivi oni koji su rukovodili preduzecem?

    zekazec

  13. E moj Borise, ti se jos bavis politikom. 10 godina si bio na vlasti nista korisno uradio nisi, ne da ja znam bar.

  14. Niko ne sme iz srca da kaze da nam ne trebaju ni Tadic ni Vucic. Odmorila bi se Srbija od obojice.

  15. Samo bih hteo da dodam,u ovo momentu u Srbiji nema stranke a i strucnih ljudi ko moze da smeni ovu kriminalnu vlast.
    Mnogo smo godina izgubili a i mnogo ce proci da se nesto promeni u zemlji.

  16. I Tadić je išao okolo i presecao vrpce pred kamerama. Šta mi imamo od toga ko se lepše slika, on ili Vučić?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.