Takovo osiguranje: Vučiću se žale na NBS

Prema tvrdnjama akcionara samo tri-četiri dana pred kupovinu Takovo osiguranja od strane nemačkog Ergoa NBS oduzela dozvolu. NBS tvrdi da nije bilo nikakvog nemačkog akcionara već samo kupovine vremena
Zastupnik malih akcionara u ugašenoj osiguravajućoj kući najavljuje tužbu međunarodnom sudu

Ostavite komentar


  1. I Privredna banka je bila pred prodajom…da li su i u tom slucaju ovi iz NBS na vrat na nos zatvarali banku….Zasto? Ciji je to bio interes? Sta se sve zataskavalo tada….Vidite da sa NBS nisu cista posla. Guvernerka Tabakovic je petljala sa tajkunom Bogicevicem…itd. Sta se tamo dogadja??

  2. Banke, osiguranja i penzioni fondovi. Sve je pod šapom Nbs i sve je u problemima. Hiljade sudskih procesa je zaglavljeno. Nikom nista nije sumnjivo. Jer je lova velika i nema razloga da iko bude preskočen u nizu.

  3. Nije čudno što je AV dobio izliv vlasti u mozak kada se gotovo svako ko ima neki problemobraća njemu a ne – nadležnim institucijama. Većina kapira ko je gubernator Srbije. I zato kad imaju problem "zaobilaze" institucije" i obraćaju se AV-u. Očekujući od njega rešenje a zapravo tako mu jedino daju podršku
    u uništavanju onako nejakih institucija. .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.