Taksisti blokirali Nemanjinu i Ulicu kneza Miloša

Ostavite komentar


    1. Apsolutno! Već neko vreme… jes’ da nisam neki korisnik takvog prevoza, ali kad god mi zatreba, biram druga rešenja.

    2. Ja ih bojkotujem vec 2 godine, u nijedan od ovih taksija ne ulazim i necu dok god ne nauce kako se ponasa prema musterijama. Verovatno ih ima i normalnih, ali takvog nisam sreo. CarGo je jedini prostojni servis za prevoz putnika, podrzavam ih 100%

  1. Bahati, drski u saobracaju, ali svaka im cast na borbi za svoja prava. Podrska taksistima, istrajte u svojim zahtevima.

  2. Potrebno je što hitnije izvršiti detaljnu proveru diploma taksista, posebno onih stečenih van republike Srbije, uvesti obavezno poznavanje engleskog jezika, stroga kontrola posebno čistoće i ispravnosti vozila, uvesti im obavezne fiskalne račune i ukinuti paušalni porez, uvesti u svako vozilo automate za plaćanje bankovnim karticama, svakih šest meseci treba da dostave potvrdu od Suda da nisu osuđivani i da se protiv njih ne vodi istraga, obavezan godišnji detaljni lekarski pregled sa obaveznim testom na drogu. Kod nas se ništa od ovog ne primenjuje. Zašto ???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.