Telekom ne deli dividendu ove godine

Akcionari državnog operatera ovog puta bez isplate profita

Ostavite komentar


  1. Propadate vi odavno.Pre 6 godina vam je trebalo da tel.broj u Kostolcu prebacite iz stana u stan u centru,čitavih mesec dana.Centrala je stara 45 god .Po Kostolcu još uvek koristite bandere.Kad ispadne osigurač morala je čistačica da ubaci osigurač.Vi ste jednostavno bezvredna firma.

  2. Ahaaaaaa,ponestalo kesh-a u SNS kasici pa se isti „preusmerava“ iz …..dividendi ????

  3. Vazno je da je Telekom kupio sns Kopernokus za 180 miliona evra,a realno vredi 35 miliona.Vucicevo zlatno doba.

  4. Naravno da nema dividende, kada je postao servis politicara na vlasti, koji preko njega obezbedjuju kontrolu medija u Srbiji. To je jos jedan dokaz zloupotrebe drzavnih resursa od strane vladajucih U svemu je najsmesnije sto se opoziciona stranka Dosta je bilo protivila privatizaciji Telekoma, pa ja u tom smislu I organizovala potpisivanje peticije.

    1. Kakva je to sramota.zasto od jedared nema dividende, bolje prodati telekom i drzava nece biti vise na gubitku kako ona kaze.

  5. A zašto ne.puste akcije telekoma na tržište od 2008 su blokirapi izlazak akcija na berzu i sami obezvredili poslovanje Telekoma ,i sve to ovde prolazi ,da li se upravni odbor sastao da odobri kupovinu kopernikusa,kradja drzavne imovine po ko zna koji pur

    1. A i sada mozete videti njihove nove mts pakete svi su znatno nepovoljniji i skuplji u odnosu na druge operatere. Kao da se spremaju da se obezvrede ,da ih neko kupi i da neko sa kešom ode da pravi dalji sunovrat Srbije

  6. Sramota , za državu . mi koji smo manjinski vlasnici sa nestrpljenjiem čekamo jul, a posebno bedni penzioneri.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.