Telekom se dodatno zadužuje, da li će na kraju građani to da plaćaju?

Ostavite komentar


  1. Zatvarajte to,radnika dosta nedostaje u fabrikama . Lako je se zaduziti da narod Vraca taj novac ,davati sebi velike plate a praviti gubitke.

  2. Već su preduzeli konkretne korake da se izvuku iz problema i to preko mojih – penzionerskih leđa. I ranije sam čuo ‘glasine’ da im ne cvetaju ruže a posle ovoga sve mi je jasnije zašto mi je račun ovog meseca više nego DUPLIRAN. Naime, imao sam ugovor za paket ‘kontrola troškova’ koji podrazumeva fiksan iznos računa. Nakon isteka ugovora nastavio sam i dalje da koristim usluge pod istim uslovima, bez obnove ugovora i bez ikakvih benefita. Pre par meseci su me kontaktirali u vezi obnove ugovora, rekao sam da ću razmisliti, sagovornik da će se javiti i na tome se sve završilo. I sve je bilo u redu do danas kad su me SMS -om obavestili o visini računa za jul mesec. RAČUN JE VIŠE NEGO DUPLO VEĆI.
    Kad sam postavio pitanje visine računa saznao sam da su mi ‘dodelili’ novi paket, bez prethodog obaveštenja i bez mog znanja i saglasnosti… jer, eto više nemaju u ponudi paket koji sam ja koristio.
    Na moje pitanje šta mogu da učinim povodom ove HAJDUČIJE, usledio je odgovor Platite račun, a ako vam ovaj paket ne odgovara svratite do naše poslovnice i izaberite paket koji vam odgovara!?!?!?
    Kako mali čovek – penzioner da se bori protiv ovakve HAJDUČIJE u zemlji Srbiji???

  3. Mts je povećao cene paketa skoro duplo a usluga sve lošija. Klijenti im beže kod drugih operatera čim isteknu ugovori.

  4. Mojoj supruzi račun za telefon za juni uvećan je za 100% sa obrazloženjem da je ugovor istekao da taj paket više ne postoji i da su joj dalinovi bez pitanja i njene saglasnosti. Zato sada adio mts čerupaj druge budale.

  5. Telekom služi kao političko oružje protiv nezavisnih medija, prvenstveno protiv kompanije SBB i televizijskih programa N1 i NovaS. U cilju suzbijanja SBB je potrošeno 900.000.000 evra za engelksu ligu i kupovinu nanjih kablovskih sistema i kanala. Borbu vlčadajuže partije protiv nezavisnih medija platiće svi građani Srbije,

  6. Jaki ste vi doktori, kad dajete takve dijagnoze.
    Leš koji hoda je Bajden a Putin nevidite da je udario botoks.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.