Tendere nameštali i Smederevo, Novi Sad i Valjevo

* U Novom Sadu, na tenderu tražen ukras naveden po preciznom broju iz kataloga francuskog proizvođača
Da li su javne nabavke za novogodišnje osvetljenje u gradovima u Srbiji sprovedene nezakonito

Ostavite komentar


  1. Bas su se snasli nasi gradski oci u raznim gradovima. Od nasih para su sebi obezbedili VELIKOG I PRELEPO DEDAMRAZA. A mi kao treba se radujemo rasveti po gradovima. Bar da su bili malo inventivniji u manje providni, pa da nismo doznali. Ovako svi znaju za pljacku, a oni ne haju i pare ne vracaju. Pa je sve preraso u NASILNU OTIMACINU.

  2. Strpite se gospodo radnici da vam privatnici preuzmu komunalne delatnosti: vodovod, javni preboz, groblja, parkove, …. videcete ste je blagpostanje i lepota kapitalizma oslonjenog na budzet. Nema glipljen naroda od nas. Nema ni reci da se to opise.

  3. Naprednjaci nameštaju tendera? Ma ne mogu da verujem, pa to nije je moguće – to mora da je naka greška. Vučić, Nikolić, Ž.Mitrović, J.Vucicevic su najpošteniji u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.