Tepić: Hitno smeniti Grčića sa čela EPS-a, napravio gubitak od skoro sedam milijardi dinara

Ostavite komentar


  1. Minhauzenko, samo ti reci sta zelis,\i zel;ja ce ti se odmah ispuniti. Ova likusa je bas smesna.

    1. Polako bote doci ce i vase da odgovarate. Marinka je jedan od heroja koji ce pokrenuti Srbiju protiv tvoje sekte. A kada krivicne prijave stignu nemoj da posle places i kazes da ti nismo rekli.

    2. Tepicka je naravno za Grcica u pravu,no ne sme se zsboraviti da je najpre ponosni clan SNS Obradovic,3 godine unistio EPS,strukturu upropastio..zaduzio silno kompaniju,silne gubitke realne ostavio pa Vucic morao da ga otera..Takdje Obradovic je NITES i ekipu uveo u poslove jos u jesen 2012..Stavise radio je kod Skrbica u NITESU jedno vreme.Dakle Marinika,to sto se Djilas slikao s tim.istim.Obradovicem u Skoplju kod savetnika Zaeva,Basanovica,..ne brise koliku je stetu EPS u naneo..Jos gori od Grcica!!!

    3. vladabgd-bot,bas si smesan i jadan covece !,ponavljas jedno te isto kao papagaj ili to radis po sluzbenoj duznosti?sve pozdrave za Mariniku,prava Dama a tako hrabra i neustrasiva !!!!

  2. Ja bih se na njenom mestu, drzao onoga sto najbolje znam. Ne uradi.li to zaboravice Rumunski!

    1. I ovo ti je jedini „argument“? Ni ne pokušavaš nešto u stilu „Marinika je rekla pogrešno to, to i to, a dokazi su to, to i to“? Nisi u stanju da dobaciš dalje od bednog pokušaja još bednijeg štosa?! C, c, c, baš si jadan…
      Očigledno, ono što ti najbolje znaš je da budeš Vučićev bot, a odavno si zaboravio kako izgleda biti čovek.

      1. Znam da vam moji komentari je leze ali vi ste valjda demokratsko glasilo pa ponekad objavite moj komentar.
        Nikad nije vulgaran niti uvredljiv jedino ne odgovara onima koji citaju ove novine.

      2. Kako je lako vama u Srbiji, sve sto ti ne odgovara krstis sa „bot“ a da bi naglasio svoje misljenje koristis rec „bot“ vise puta, kao pokvarena ploca. Tako su svojevremeno chilageri u crnim koznim mantilima koje je slala UDBA koristili sintagmu „peta kolona“. Nije mnogo Srbija odmakla od te 1945-te, eventualno do 1947, ocekuje se tek rezolucija IB-a.

    2. A da se ipak za promenu zapitas ,dali je mozda upravu.Zena uporno iznosi dokaze o plkackama,ali nema reakcije tuzilastva.Samo se vi grcevito borite da opravdate neciji lopovluk.I kao rezultat te vase borbe je ODLAZAK NASE DECE IZ ZEMLJE.BOTINOOO.

  3. Ne radi Grčić to zato što je nesposoban ili zato što ima korist od toga. Zna se ko u ovoj banana državici odlučuje o svemu pa i o mnogo manje važnim stvarima.

  4. Čekajte, jeli Grčić član SNS? Jeste. Onda može da pravi štete sve dok Srbi i Srbija nestanu sa mape Evrope. Teraj Grčiću dok ti gazda Vučić ne kaže. prtisni do kraja. Dok ima lopova biće i popova.

  5. Ja ne razumem ove botove koji bukvalno naglas hvale da ne treba proveriti situaciju. Ako je zena u pravu za Telekom (ocogledno) onda je verovatno i za EPS. Ako Telekom i EPS nastave da prave takve gubitke, pa dragi botovci i vi cete imati minuse po gradskim kasama odakle vam stize plata. Minus mora da se odnekud nadoknadi.

  6. Zivim vani i pratim onako medju redova ali ova zena stvarno izgleda ima sve informacije koliko godina je u politiku pa gde je bila dosad .

  7. Obavezno i Bajatovica jer država otpisuje njegove privatne dugove
    Mafija u vrhu države
    Zato je Ana opet premijer
    Blokirajte sve najvažnije saobraćajnice

  8. Grcic ima sve reference za ministra energetike.Bravo majstore.Čovek se rađa sa talentom za biznis i politiku.

    1. On je talentovan jedino za vlasnika kafane, što i jeste bio pre strelovitog uspona na rukovodeće mesto kompanije od strateškog značaja za Srbiju.

    2. Grcic mozda zna kako da ispece prase i to je to. Za reference ne bi mu dao ni bot brigadu da vodi.

      1. vladabgd-bot,bas si smesan i jadan covece !,ponavljas jedno te isto kao papagaj ili to radis po sluzbenoj duznosti?sve pozdrave za Mariniku,prava Dama a tako hrabra i neustrasiva !!!!

  9. Prvi čovek EPS-a bivši vlasnik pečenjare u Obrenovcu! Ne samo da je kupio svoju diplomu, nego je parama EPS-a kupovao i diplome svojim pulenima. Neka se ispita koliko stotina njih se vodi kao „zaposleni“ u EPS-u a kapiju firme nikada nisu ni videli! Gde su tek marifetluci sa privatnim distributerima struje, pa još oni na kopovima….Sve je to za dugogodišnju robiju i vraćanje neregularno stečene imovine!

  10. O Boze da li je ovaj narod drogiran kad ne reaguje na sve ove lopovluke, bahacenje i unistavanje?!!

  11. Elektroprivredu pod hitno PRIVATIZOVATI … prodati engleskoj jer tamo znaju da trguju strujom i otpustiti odmqh 70% viska radne snage… I ne poklanjati nikom vise besplatnu struju….

  12. Gospođo,izađete na izbore,glasate smjenite vlast i postavite svoje ljude
    Pitam se da li išta drugo radite ili samo kritikujete

  13. Šerlok Holms i Poaro su Nule za Tepicku
    Ona obara Rekorde
    Kad Bude Djilasa i Jeremica istrazila
    Ima sve da joj Verujem

  14. Tepicka je naravno za Grcica u pravu,no ne sme se zsboraviti da je najpre ponosni clan SNS Obradovic,3 godine unistio EPS,strukturu upropastio..zaduzio silno kompaniju,silne gubitke realne ostavio pa Vucic morao da ga otera..Takdje Obradovic je NITES i ekipu uveo u poslove jos u jesen 2012..Stavise radio je kod Skrbica u NITESU jedno vreme.Dakle Marinika,to sto se Djilas slikao s tim.istim.Obradovicem u Skoplju kod savetnika Zaeva,Basanovica,..ne brise koliku je stetu EPS u naneo..Jos gori od Grcica!!!

  15. zamisli-32000×130000 bruto troskova =3900000000 DIN MESECNO NEPOTREBNOG TROSKAX12 MESECI X MIN2 GOD 800 MIL EURA GUBITKA tj nerazvoja Epsa zarad stranackog zaposljavanja.Takve slucajeve ima te masovno u skoro svim vodovodima komunalnim firmama toplanama,gasovodi..itd ..neefikasnost sistema i partokratije sa kradjama je neizmerna..vlast je vlast..smenis jednog gpolju i sve si pokrio..hiljade i dalje krade

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.