Tončev: Cilj dostizanje prošlogodišnje robne razmene sa Austrijom od 1,2 milijarde evra

Ostavite komentar


  1. Bla bla bla..
    Podizanje ovog onog..
    Ubi me ako ovaj, ili milion njih u administraciji može da se seti neke nove ideje, inventivne, koja bi zaista podigla privrednu aktivnost i ekonomiju i poboljšali uslove za biznis.
    U srbiji ima skoro pola milona parazita (partijaši + birokratija) koji apsolutno usporavaju i uništavaju ekonomiju, što svojim beskorisnim radnim mestima, tako i kočenjem nas koji znamo i hoćemo da radimo.
    Da napomenem, da nebitno od političke oocije naš narod je kao i sistem, ogrezao u korupciji i lopovluku. Počevši od kradje toalet papira u fabrci i zapišavanja svojih prljavih ulaza na propalim ružnim fasadama, pa preko ovog vašeg tajkuna koji je pola bogastva stekao muljanjem na nepošten način. Gadi mi se ova zemlja.

  2. Toncev zivi u Becu i Nisu. Jeste drzavni sekretar, nije diplomata. Nebojsa Rodic takodje nije diplomata, jeste penzioner bez znanja bilo kog stranog jezika. Ni Roksanda Nincic nije diplomata nego funkcioner SPO i sefica kabineta V. Draskovica. E, to je nasa „diplomatija“

  3. Državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Ivica Tončev u Beču!
    Tog istog Ivicu u tom istom Beču samo u nekom drugom vremenu, pre dvadesetak godina bezuspešno je jurilo nekoliko gastarbajtera iz Srbije da im vrati pare koje su investirali u njegove „profitabilne poslovne projekte“
    Kakva Država takvi Državni Sekretari!

  4. Jel ovaj falsifikator diploma po povratku otišao u izolaciju?
    Ili za fašističku bagru to nevazi?
    Kad ce počeli provera diploma i kažnjavanje bagre zbog falsifikat i kupovine diploma?

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.