Transparentnost Srbija: Zakon o kreditima u švajcarcima mora na javnu raspravu

Ostavite komentar


  1. Zašto bi srpska sirotinja platila 100 miliona dolara ljudima koji su kupili stan,ko će nahraniti srpsku sirotinju i decu koja nemaju najosnovnije životne namernice. To što vlast nesme da se zameri okupacionom bankarskom sistemu koji je iz Srbije od ojupacije 5 oktobra izneo više desetine milijardi evra.

  2. Sve je to lepo što se i država uključila u rešavanje problema sa švajcarcima, ali šta je sa ljudima koji su su pozajmili i otplatili kredit? Reći će te da oni nisu u problemu. I te kako su u problemu , vraćaju dug u dinarima, i još nešto, dok su oni koji su kredit podigli na 30 i više godina primali i platu a ljudi koji su kredit podigli na 10 godina celu platu davali za ratu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.